Lakás száma
210

Lakás méretek
27-99 m2

Üzlet méretek
47-400 m2

Iroda méretek
120-200 m2

Típuslakások

Fizessen most 20%-ot, az átadáskor a fennmaradó összeget.

Takarítsa meg a vételár akár 9.96-24%-át, az állami támogatások és az illetékmentesség igénybevételével.

** 2021-től a családi otthonteremtési kedvezmény támogatással vásárolt 150 m2 alatti új építésű lakások után visszaigényelhető a csökkentett, 5%-os áfa és nem kell vagyonszerzési illetéket fizetni a CSOK-kal vásárolt új építésű lakások esetében. Alapesetben -egyéb illetékkedvezmény igénybevétele nélkül- a vagyonszerzési illeték a lakás vételár 4 százaléka volna. A honlapon szereplő teljes megtakarítás összege a CSOK támogatásra jogosultak esetén az igénybe vehető áfa-visszatérítés összegének, az illetékmentesség miatt meg nem térítendő illeték mértékének valamint az adott lakás méretéhez és a legtöbb gyermek számhoz igénybevehető legmagasabb mértékű családi otthonteremtési kedvezmény figyelembevételével került meghatározásra az ingatlan bruttó vételárához viszonyítva.

Spirit Residence

A múlt építészeti értékei, a jövő innovatív technológiája

A Spirit Residence Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületének népszerű pontján, a Mester utca és az Ipar utca közötti területen épül a IX. kerületben.

A projekt közvetlen közelében találhatóak nagymúltú egyetemek, rövid sétatávolságra található a Duna-part, valamint a Körút pezsgő forgataga. A környéken zajló előremutató fejlesztésekből várhatóan jelentős felértékelődést könyvelhetnek el a vásárlók, amennyiben ebben a kerületben vásárolnak új lakást, ezért nemcsak modern lakókörnyezetet, hanem kiváló befektetési lehetőséget is kínál a Spirit Residence.

Központi elhelyezkedés, könnyű megközelíthetőség

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a koncerteket, előadásokat kedvelők számára változatos programokat kínál a közelben található Művészetek Palotája, a Ludwig Múzeum, a Nemzeti Színház és a Budapest Park. A Dandár Gyógyfürdő kiváló kikapcsolódást jelenthet egy pihentető hétvégén, a kerékpárúttal kiépített, Duna-parti Gizella sétány pedig aktív kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas.

Érvek a Spirit
Residence mellett

Kiváló befektetési lehetőség

A Spirit Residence lakásai nemcsak kényelmes otthonok, de kiváló befektetési lehetőséget, folyamatos értéknövekedést biztosítanak leendő lakóinak.

Az értéknövekedést erősíti a dinamikusan fejlődő környék, a kiváló közlekedési és szolgáltatási infrastruktúra, az egyetemek és kulturális létesítmények, a Duna-part, valamint a Lechner Ödön business negyed közelsége.

A pezsgő belvárosban, mindenhez közel

Jelentős értéknövekedési potenciál

Környezettudatos megoldások

Megbízható fejlesztő

Kiváló minőség,
számtalan lehetőség

A Spirit Residence otthonai változatos elrendezésben, innovatív technológiával és alapanyagokkal készülnek. A smart home előkészítéssel ellátott, 27-99 m2 területű lakások nagy részéhez terasz is tartozik, de az itt élők a belső kertek kényelmét is élvezhetik majd.

Változatos alaprajzok

Teraszos lakások

Smart home előkészítés

Mennyezeti hűtés-fűtés

Belső kert

2 szintes teremgarázs

Privát tárolók a lakószinteken

Lift

Belsőépítészeti csomagválaszték

Duna-part
Duna-part
2 perc
Dandár Fürdő
Dandár Fürdő
3 perc
MÜPA
Nemzeti Színház
5 perc
Körút
Körút
5 perc

Ajánlatkérés

Kérjük figyeljen a telefonszám helyes leírására: +36 70/30/20 243 53 22 vagy +36 1 444 22 15

Értékesítőink a kitöltés után felveszik Önnel a kapcsolatot!

Válasszon bevezető kínálatunkból és találja meg otthonát a Spirit Residence-ben!

Segítünk megtalálni álmai otthonát!

Értékesítési iroda

Bécsi Corner, 1025 Budapest
Szépvölgyi út 6. I. emelet

Telefon

+36 1 225 25 20

Nyitva tartás

H-P: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00
Előre egyeztetett időpontban

3127 Tervezett lakások
1041 Épülő lakások
 
3251 Eladott lakások
2596 Átadott lakások
0 Ajánlatkérés Ajánlatkérés 0